Scania 70 vuotta Suomessa

Helsingin ratapihan toimivuuteen ja tehokkuuteen liittyvät ratatyöt vaikuttavat HSL-lähijunaliikenteeseen kesä–elokuussa 2018. Aikana 24.6.–5.8. : osa junista ei liikennöi Helsingin ja Pasilan välillä ratapihan laitimmaisten raideparien ollessa vuorotellen poissa käytöstä. Työt aiheuttavat poikkeuksia Pasilan lähtöraiteilla. Tarkemmat tiedot aikataulumuutoksista voi tarkistaa myöhemmin HSL reittioppaasta (www.reittiopas.fi) ja VR:n matkahausta (www.vr.fi).

24.6.–17.7. I, P, N ja K-junien muutokset alkavat su 24.6. klo 22.00 ja päättyvät ti 17.7. klo 5.00

Lähijunaliikenne Helsingin suuntaan: Keravan K- ja N-junien pääteasemana on Pasila päiväliikenteen aikana. Yöliikenteen aikaan I-, N-, P- ja T-junat liikennöivät Helsingin päärautatieasemalle normaalisti. Lentoasemalta lähtevien P-junien pääteasema päiväliikenteen aikaan on Pasila. I-junat liikennöivät Helsingin päärautatieasemalle asti kuten normaalistikin. Muut lähijunat ja kaukoliikenteen junat liikennöivät normaalisti.

Matkustaja voi tehdä junanvaihdon joko Pasilassa tai jo aikaisemmin Tikkurilassa matkustaessaan Helsinkiin.

Lähijunaliikenne Helsingin suunnasta: Keravan K- ja N-junien lähtöasemana on Pasila päiväliikenteen aikana. Yöliikenteen aikaan I-, N-, P- ja T-junat lähtevät Helsingin päärautatieasemalta normaalisti. I-junat lentoasemalle lähtevät päiväliikenteen aikana Pasilan asemalta. P-junat lentoasemalle lähtevät Helsingin päärautatieasemalta kuten normaalistikin. Muut lähijunat ja kaukoliikenteen junat kulkevat normaalisti.

17.7.–5.8. L, A, P ja I-junien muutokset alkavat ti 17.7. klo 23.00 ja päättyvät su 5.8. klo 5.00

Lähijunaliikenne Helsingin suuntaan: Lentoasemalta lähtevien I-junien pääteasema päiväliikenteen aikaan on Pasila. P-junat lentoasemalta liikennöivät Helsingin päärautatieasemalle kuten normaalistikin. Yöliikenteen aikaan I-, L- ja P-junat liikennöivät Helsingin päärautatieasemalle normaalisti. A-junat liikennöivät harvennetusti 30 minuutin välein Helsinkiin asti. A- ja L-junat eivät pysähdy Ilmalassa. I-junat pysähtyvät Ilmalassa normaalisti päiväliikenteen aikaan. Muut lähijunat ja kaukoliikenteen junat liikennöivät normaalisti.

Matkustaja voi tehdä junanvaihdon joko Pasilassa tai jo aikaisemmin Huopalahdessa matkustaessaan Helsinkiin.

Lähijunaliikenne Helsingin suunnasta: P-junat lentoasemalle lähtevät päiväliikenteen aikana Pasilasta. I-junat lentoasemalle lähtevät Helsingin päärautatieasemalta kuten normaalistikin. Yöliikenteen aikaan I-, L- ja P-junat lähtevät Helsingin päärautatieasemalta normaalisti. A-junat liikennöivät harvennetusti 30 minuutin välein Helsingistä asti. L- ja A-junat eivät pysähdy Ilmalassa. P-junat pysähtyvät päiväliikenteen aikaan Ilmalassa kuten normaalistikin. Muut lähijunat ja kaukoliikenteen junat liikennöivät normaalisti.