MAN - Vaihtoautot

Leijona-työvaatteet ja -suojavaatteet Arctic Testin käyttöön

Yli 60 vuotta Suomessa toiminut työ- ja suojavaatemerkki Leijona kehittää suojavaatemallistoaan yhteistyössä B Yhtiöt Oy:n Arctic Test toiminnan kanssa. B Yhtiöt Oy:n ammattiliikenteen erikoislehdet Auto, tekniikka ja kuljetus (per. 1978) ja Ajolinja (per. 1982) ovat vuodesta 1987 lähtien joka vuosi toteuttaneet ammattiautojen ja työkoneiden testitoimintaa Lapissa. Ajankohdaksi on valittu pitkäaikaisen tilaston mukaan vuoden kylmimmät viikot.

Leijona Group on sopinut helmikuussa toteutettavan 30. Arctic Testin kanssa uusimman erittäin näkyväksi luokitellun suojavaatemallistonsa kokeilusta ja kokemusten keräämisestä tuotekehittelyn merkeissä. Leijona Group haluaa vahvistaa asemiaan Pohjoismaiden johtavana työ- ja suojavaatteiden tekijänä maailmanlaajuisesti nopeasti kasvavilla arktisten alueiden markkinoilla.

30. Arctic Test toteutetaan 2 – 12. helmikuuta 2016. Testattavana on seitsemän erimerkkistä pakettiautoa, kaksi täyssähköautoa, kaksi vety/polttokennoautoa sekä yksi plug-in bensa-hybridiauto. Ja arktisiin oloihin tarkoitettu Leijonan uusin erittäin näkyväksi luokiteltu suojavaatemallisto.