Selaa ja osta tuotteita verkkokaupassa

Voit selata verkkokaupan tuotteita ja materiaaleja, sekä tehdä ostoksia kirjautumatta sisään palveluun.

Selaa tuotteita ja osta

Tilaa tunnukset verkkokauppaan

Kirjautuneena käyttäjänä käytössäsi on asiakaskohtainen hinnasto sekä löydät nopeasti tilaushistoriasi. Jos olet jo tiliasiakas ja sinulla on tunnukset, pääset kirjautumaan verkkokauppaan sivun yläreunasta.

Tilaa tunnukset

Ajankohtaista

Laadukkaat asiakaskohtaiset ratkaisut

Widni on joustavasti palveleva tekninen tukkuliike. Parhaiten palveluperiaatteemme näkyy siinä, että emme ajattele vain myyvämme tuotteita. Haluamme tarjota ratkaisuja, jotka hyödyttävät asiakkaitamme kaikkein parhaiten.

Edustamme luonnollisesti alan laadukkaimpia tuotemerkkejä. Olemme koko ajan silmät ja korvat auki myös uusien tuoteratkaisujen suhteen. Tunnemme tuotteemme ja niiden toiminnan perusteellisesti. Kehitämme itseämme jatkuvasti opiskelemalla sekä osallistumalla päämiestemme erikoiskoulutuksiin. Myyntitiimimme on erittäin kokenut ja erikoistunut omiin tuoteryhmiinsä.

Mutta mielestämme tuote yksin ei riitä. Haluamme tuntea tarpeenne ja tarjota siihen parhaan kokonaisratkaisun. Suunnittelemme ja toimitamme esimerkiksi paljon räätälöityjä ratkaisuja, kun standardituote ei ole tarpeeseen paras vaihtoehto.

Käytännössä tarjoamme tuotteiden lisäksi suunnittelua, neuvontaa ja koulutusta, työmenetelmäohjausta, järjestelmätoimituksia, teknistä tuotetukea sekä huolto-­ ja varaosapalveluja.

Kuulumme ruotsalaiseen Axel Johnson-konserniin, joka on Pohjoismaiden suurimpia yrityksiä kaupan ja palveluiden alalla. Konsernissa on noin 25 000 työntekijää.