MAN - Vaihtoautot

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa kasvuaan. Kamux laajentaa jälleen toimintaansa Ruotsissa avaamalla uuden myymälän Helsingborgiin kesällä 2019.

- Helsingborgin myymälä on jo Kamuxin 17. myymälä Ruotsissa. Se laajentaa myymäläverkostoamme eteläiseen Ruotsiin, tosin Varbergin myymälämme sijaitsee vain 140 kilometrin päässä Helsingborgista, Ruotsin maajohtaja Robin Toss kertoo.

Helsingborg on kahdeksanneksi suurin kaupunki Ruotsissa, ja asukkaita siellä on 143 000. Naapurikuntien kanssa yhteen laskettu asukasmäärä nousee noin 300 000:een. Helsingborg on lähin piste Ruotsista Tanskan suuntaan, mikä tekee kaupungista vilkkaan liikennesolmun.

- Kamuxin Helsingborgin myymälä sijaitsee vilkkaalla autokauppa-alueella. Se tarjoaa meille loistavan mahdollisuuden olla asiakkaitamme lähellä. Myymälän piha-alue mahdollistaa laajan valikoiman tarjoamisen asiakkaillemme, mutta totta kai koko Ruotsin autovalikoima on asiakkaittemme ulottuvilla, miten tai missä haluavatkaan asioida, Toss sanoo.

Ensimmäinen Kamux-autoliike aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja yhtiöllä on tällä hetkellä 47 autoliikettä Suomessa, viisitoista Ruotsissa ja neljä Saksassa. Yhtiö on myynyt perustamisensa jälkeen yli 200 000 käytettyä autoa, joista 46 596 autoa vuonna 2018.

- Olen innoissani laajentumisestamme Ruotsissa. Vuonna 2018 avasimme kolme uutta myymälää ja jatkamme laajentumistamme. Myymäläverkoston lisäksi hyvä palvelu ja erinomainen asiakaskokemus sekä vahva digitaalinen läsnäolo ovat keskeisiä menestystekijöitämme, Kamuxin kansainvälisten liiketoimintojen johtaja Olli Kilpi sanoo.