MAN - Vaihtoautot

Raskaspari Oy:n omistajat Kalle Salonen ja Jyrki Hakkarainen myyvät yrityksensä liiketoiminnan. Tänään allekirjoitetun kauppakirjan mukaan Raskaspari Oy:n omistajuus siirtyy Volvo Truck Center Kuopion huoltopäällikkö Mikko Rytköselle, kuorma-automyyjä Heikki Tuomaiselle, sekä sijoitusyhtiö Canelco Capital Oy:lle. Raskaspari Oy:n liiketoiminta jatkuu entisellään ilman keskeytystä. Kauppa saatetaan loppuun huhtikuun aikana. Uudet omistajat aloittavat yhtiössä viimeistään 6.5.2019.

Raskaspari Oy:n uutena toimitusjohtajana tulee aloittamaan Mikko Rytkönen ja kuorma-automyynnistä tulee Raskasparin toimialueella vastaamaan Heikki Tuomainen. Volvo Truck Center Kuopion uudeksi huoltopäälliköksi on nimitetty Juha Nuutinen, joka aloittaa tehtävässään 2.5.2019. Aktiiviset rekrytointitoimet Volvo Truck Center Kuopion alueen kuorma-automyyjän löytämiseksi on jo aloitettu.

Raskaspari Oy toimii Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueilla Volvo ja Renault Trucks kuorma-autojen valtuutettuna myynti, huolto- ja varaosapalveluyrityksenä ja vastaa Iisalmessa ja Joensuussa Volvo ja Renault Trucks huoltotoiminnoista. Raskaspari on yrittäjävetoisesti ja asiakaslähtöisesti toimiva yritys. Yrityskaupan taustalla on nykyisten omistajien Jyrki Hakkaraisen ja Kalle Salosen halu pitkän yrittäjäuran jälkeen luopua yritystoiminnasta.