MAN - Vaihtoautot

PostNord-uutisia

PostNord kasvaa lähes sadalla työntekijällä (2019-03-01)

PostNordin henkilöstö Suomessa kasvaa 1.3.2019 lähes satapäisellä joukolla, kun TPL-varastojen henkilöstö Vantaalla, Turussa ja Lahdessa siirtyy kumppanin palveluksesta postnordilaisiksi.

- Yrityksemme strategiana on tarkastella ja linjata uudelleen, mikä osa työstä tehdään oman henkilöstön voimin ja mikä ulkoistetaan kumppaneille. TPL-varastojen osalta olemme päätyneet siihen, että meille on tärkeää tuottaa palvelu oman henkilöstön voimin, PostNord Oy:n Head of TPL Jussi Broberg toteaa.

PostNordin TPL-liiketoiminta kattaa laajan logistiikkapalveluiden kokonaisuuden tuotteiden varastoinnista aina varastonohjausjärjestelmiin saakka.

PostNord Oy:n ja Transval Group Oy:n liikkeen luovutus koskee vain TPL-varastojen henkilöstöä, eikä terminaalien henkilöstö kuulu sen piiriin. Liikkeen luovutuksen myötä PostNord Oy:n palkkalistoilla on 260 työntekijää. Yhteensä PostNord työllistää Suomessa noin 500 henkilöä.

PostNord ja Zalando jatkavat yhteistyötä (2018-09-05)

PostNord ja saksalainen verkkokauppajätti Zalando ovat solmineet kolmen vuoden jakelusopimuksen. Sopimus kattaa kaikki PostNordin neljä markkina-aluetta Pohjoismaissa, joissa PostNord toimii Zalandon ainoana logistiikkakumppanina. Sopimus kattaa linjaliikenteen eli kuljetuksen Zalandon varastoilta PostNordin terminaaleihin ja jakelun terminaaleista loppuasiakkaille.

Tukholmassa kokeillaan parhaillaan Zalandolle kehitettyä palvelua, johon kuuluu maksuton palautusten nouto tunnin sisällä loppuasiakkaan valitsemasta toimituspaikasta. Zalando on ollut PostNordin asiakas siitä lähtien, kun yrityksen toiminta laajeni pohjoismaisille markkinoille vuonna 2010. Jatketun sopimuksen päättymispäivä on 31. heinäkuuta 2021.

Ekeri välittää 51 Kögel pv-kaappia PostNordille (2018-06-07)

Ruotsalaistanskalainen postiyhtiö PostNord, jonka pääkonttori on Tukholman Solnassa, käyttää jatkossa 51 uutta Kögel Box kaappi-puoliperävaunua kirjeiden ja postipakettien kuljetukseen. Kaksiakselisella perävaunulla on vaneriseinämät ja kevyesti eristetty katto. 6100 kg:n omapainolla perävaunu kantaa perusmuodossaan tuhtia hyötykuormaa. PostNord on muokannut perävaunut koko joukolla lisävarustusteita omiin tarpeisiinsa. Perävaunuilla on mm. RoRo-varustus ja telematic-järjestelmä itsenäisiä laiva- ja lauttakuljetuksia varten.

OF Ekeri AB, Kögelin valtuuttama edustaja Ruotsissa, välittää Kögel Box puoliperävaunut PostNordille.

Postnord avaa Ruotsissa iltavuorojakelun (2017-09-29)

Postnord aloittaa Ruotsissa syksyllä 2017 iltavuorojakelun klo 18-21 välisenä aikana.

- Uusi iltajakelu ei peri lisämaksua vastaanottajilta. Samalla aloitamme myös lauantaijakelun palvelupisteisiimme yhtenä osana asiakaspalvelun parantamista, Postnordin konsernijohtaja Håkan Eriksson sanoo

Uudet palvelut toimivat 235 pisteessä Tukholman, Göteborgin ja Malmön alueella. Näin perjantaina verkkokaupasta ostettu tuote voidaan hakea palvelupisteestä lauantaina.

Ruotsin Postnord ostaa tanskalaisia sähköautoja (2017-09-15)

Sähkötoimisia golf- ja monitoimiajoneuvoja valmistava tanskalainen Garia on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen sähköautojen toimittamisesta Postnordille.

- Garia esitteli kyseisen ajoneuvon syksyllä 2015 tarkoituksella lisätä tuotantomääriä. Postnordin kanssa tehty sopimus on tärkeä merkkipaalu Garian kasvutavoitteissa, Garian toimitusjohtaja Jakob Holstein toteaa.

Ensimmäiset ajokit otetaan käyttöön joulukuussa 2017.

(Transportnet.se)

Postnord hoitamaan Lindexin kuljetuksia (2017-04-21)

Postnord ottaa vuodenvaihteessa 2017-18 hoitaakseen Lindex-vaateketjun kuljetukset Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. PostNord vastaa myös osasta ketjun verkkokaupan kuljetuksista.