MAN - Vaihtoautot

Kuluttajatutkimusyritys Nielsen kysyi kuluttajatutkimuksessaan 5 000 ihmiseltä heidän mielipiteitään tuoteinnovaatioista. Se on suurin laatuaan maailmassa tehty tutkimus.

SoundComfort-teknologia on erinomainen esimerkki Goodyearin missiosta edistää rengasinnovointia, jonka tarkoituksena on vastata kuluttajien ja markkinoiden tarpeisiin. Autojen moottorit ovat muuttumassa hiljaisemmiksi, etenkin sähkö- ja hybridiautojen myötä. Siksi renkaiden aiheuttama melu korostuu.

Goodyearin SoundComfort-teknologia tarkoittaa avosoluista polyuretaani-vaahtokerrosta, joka kiinnitetään renkaan sisäpinnalle ja joka vaimentaa ilman värinää. SoundComfort vähentää melua puolella – jopa 4 desibeliä – ja tekee ajomatkoista huomattavasti hiljaisempia kuljettajille ja matkustajille. Mikä parasta, tämä innovaatio ei heikennä renkaan suorituskykyä. Vaahto on niin kevyttä, ettei se vaikuta ajoneuvon polttoaineen kulutukseen. Eikä se tee renkaista hitaampia.

Melun vaimennus- ja auton suorituskykytestit tehtiin helmikuussa 2018, tammikuussa 2018, marraskuussa 2017 ja lokakuussa 2011. Testeissä käytettiin rengaskokoa 245/40R18 ja testiautona oli Audi A8. Testit tehtiin GIC*L -keskuksen melutestiradalla.