MAN - Vaihtoautot

K Auto Oy:n MAN-yksikkö vastaa vuoden 2019 alusta koko Suomen MAN-myynnistä oman suoramyyntiorganisaationsa voimin. Jälleenmyyjäyhteistyö Suvanto Trucksin kanssa on päättynyt vuoden 2018 lopussa.

- Kiitämme Eetu Suvantoa ja hänen tiimiään helmikuussa 2015 alkaneesta jälleenmyyjäyhteistyöstä. Meille muutos on luonteva jatkumo syksyllä 2018 tehdylle K-Auton sisäiselle organisaatiouudistukselle, jossa MANin vähittäiskauppa- ja maahantuontitoiminnot yhdistettiin yhdeksi organisaatioksi, kertoo Olli Ronkainen, MAN-yksikön johtaja.

Marras-tammikuussa MAN-yksikössä on aloittanut seuraavat työntekijät:

Antti Heinonen on aloittanut 12.11.2018 kuorma-autojen tuotepäällikkönä.

Juha Kärkkäinen on aloittanut 7.12.2018 varaosamyyjänä MAN Center Espoossa.

Jarkko Saarela on aloittanut 2.1.2019 kehityspäällikkönä vastuualueenaan vaihtoautokaupan ja vuokrausliiketoiminnan kehitys.

Jirka Sottinen on aloittanut kuorma-automyyjänä vastuualueenaan Varsinais-Suomi ja asema-paikkanaan Raskone Turku.

Mallivuoden 2019 uudistuksia:

Vuosi 2019 tuo tullessaan joukon uudistuksia MAN-autojen moottorivalikoimaan ja lisävarusteisiin. Täysin uusi 9-litrainen D15-moottoriperhe teholuokissa 330-400 hevosvoimaa täyttää Euro6d-päästönormin ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä. MAN Comfort Steering on puolestaan sähköhydraulinen ohjauskonstruktio, jonka myötä uudet kuljettajaa avustavat järjestelmät, ruuhka-avustin ja kaistanpitoavustin, ovat tulleet valikoimaan. Mallivuosi 2019 sisältää myös paljon muita kuljettajaa avustavia turvallisuus- ja mukavuusvarusteita sekä joitain rakenteellisia uudistuksia kuten esimerkiksi uuden etuakselikontruktion, joka mahdollistaa jopa 10 tonnin etuakselimassan.