MAN - Vaihtoautot

ABAX on lanseerannut uuden tuotteen: ABAX Driving Behaviour -ajotapapalvelu. Palvelun avulla yrityksesi pystyy seuraamaan ja kehittämään kuljettajien päivittäistä ajokäyttäytymistä, joka voi lisätä yrityksesi tehokkuutta sekä turvallisuutta. Tehokkaasti ja turvallisesti hyödynnetty ajokalusto kuluttaa vähemmän polttoainetta, tarvitsee harvemmin huoltoja, on ympäristöystävällisempi ja joutuu harvemmin onnettomuuksiin.

ABAX Triplog -laitteen kiihtyvyysmittari tunnistaa seuraavat ajotapahtumat: rajut jarrutukset, kiihdytykset sekä tiukat käännökset oikealle ja vasemmalle. Kun kiihtyvyysmittari saavuttaa tietyn kynnyksen, ABAX-laite lähettää viestin järjestelmään, joka kirjaa ajotapahtuman ja analysoi tiedot. ABAX Driving Behaviour pisteyttää kuljettajan ajosuorituksen, joka perustuu näihin ajotapahtumiin. ABAX Driving Behaviour on lisäpalvelu, joka toimii ABAX Triplog -sähköisen ajopäiväkirjan kautta, joten uutta laitetta ei tarvitse hankkia.

Ajotapahtumat kirjautuvat myös Googlen integroituun karttaan. Näet tarkalleen, milloin ja missä tapahtuma tapahtui, ja voit kysyä kuljettajalta lisätietoja tapahtumasta. ABAX Driving Behaviour tehostaa yrityksesi jokaista ajoneuvoa. Huolimattoman ajon ja huonojen ajotapojen vähentämisen seurauksena yrityksesi vähentää ajoneuvojen huollon tarvetta ja polttoaineen kulutusta.

Työkalu muodostaa yhteenvedon keskeisistä ajotapahtumista, ja pisteyttää jokaisen kuljettajan niiden perusteella. Pystyt nopeasti visualisoimaan ja vertaamaan huonoja ajotapoja, ja lisätä ajokoulutusta niille osa-alueille, joissa sitä eniten tarvitaan. Näin kehität ajokalustosi suorituskykyä ja pienennät onnettomuusriskiä.