TIP-Trailer services

Masennuksesta kärsivä naisautoilija yritti itsemurhaa nokkakolarilla peräkanaa kahden kuorma-auton kanssa. Ensimmäinen rekka, jonka keulaan nainen yritti osua henkilöautollaan, onnistui niukin naukin väistämään, ja nainen törmäsi vain rekan perävaunuun. Pahasti vaurioituneella autollaan nainen yritti heti pari sataa metriä myöhemmin törmätä seuraavaan rekkaan. Sekin onnistui viime hetkellä väistämään seurauksella, että nainen autoineen osui vain perävaunuun. Se oli kuitenkin jo liikaa naisen henkilöautolle, joka jäi romuttuneena seisomaan tielle.

Nainen kertoi oikeudessa olevansa alkoholisti ja syvästi masentunut oltuaan alkoholista vapaa useamman vuoden sitä ennen. Hän piti nokkakolaria isoon rekkaan turvallisimpana itsemurhan toteuttamiseksi - käsittämättä lainkaan että vaarantaisi myös rekka-auton kuljettajan henkeä.

Käräjäoikeus katsoi naisen toimineen tahallisesti ja välittämättä muiden ihmisten hengestä ja omaisuudesta. Lisäksi hänen todettiin olleen alkoholin vaikutuksen alaisena teon hetkellä. Huomioiden naisen psyykkisen tilan käräjäoikeus langetti hänelle neljän kuukauden vankeustuomion. Koska naisella ei ennestään ollut rikosmerkintää, tuomio muunnettiin 120 tunnin yhteiskuntapalveluksi ja ehdolliseksi vankeustupmioksi.

(Trailer.se)