TIP-Trailer services

Useat huolintaliikkeet ovat ilmoittaneet yhteistyön päättymisestä Kurt Beier Transport A/S:n kanssa kuljetusliikkeen Filippineistä ja Sri Lankasta värvättyjen kuljettajien asumisolojen paljastuttua slummileirien tapaisiksi. Leman sanoi ensimmäisenä irti sopimuksensa Kurt Beier Transportin kanssa. Sen jälkeen NagelGroup seurasi esimerkkiä. Myös Blue Water ja N&K Spedition ovat tarkistamassa yhteistön jatkumisen edellytyksiä.

- Otamme luonnollisesti etäisyyttä olosuhteisiin, joita meille on esitetty. Ne eivät näytä hyväksyttäviltä ja johtavat seurauksiin yhteistyömme osalta, N&K:n toimitusjohtaja Martin Gade Gregersen sekä Blue Waterin tiedotusvastaava Jan Hjortlund toteavat yhteen ääneen.

Jyske Vestkysten -lehti toteaa poliisin tutkineen ja "puhdistaneen" leirin.

Sen jälkeen Gregersen on lieventänyt asennettaan. "Olosuhteet kuljettajille ovat nyt okei. Kuljettajilla on käymälä, kylpymahdollisuus ja  sänky jolla nukkua" Gregersen sanoo. 

Gregersenillä ei näytä olevan ongelmia sen kanssa, että kuljettajille maksettu korvaus on murto-osa siitä, mitä maksetaan tanskalaisille kuljettajille.

- Kurt Beier noudattaa Tanskan lakia ja se on ainoa johon minä suhtaudun. On selvää, että jos Beier ja muut yhteistyökumppanimme eivät noudata Tanskan lakeja, silloin meillä on ongelma, N&k Speditionin toimitusjohtaja Gregersen sanoo Fagbladet 3 F:lle.

(Trailer.se)