TIP-Trailer services

Turussa toimiva Rindell Group on aloittanut Mercedes-Benzin uusien BusDesign Sprinter 319 CDI A -invataksien maahantuonnin. Uuden invataksi-Sprinterin toimitusaika on tällä hetkellä yhdestä kahteen kuukautta.

Euroopan ensimmäiset Sprinter 319 CDI A -pakettiautot toimitettiin syksyllä 2018 Pohjanmaalle. Autot rakennettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti invataksikäyttöön. Ensimmäinen Sprinter luovutettiin Isokyröön Tapio Lae Oy:lle.

Mercedes-Benz julkaisi kesällä 2018 uuden Sprinter -malliston. Uusi Sprinter on tilavuudessaan ja esteettömyydessään monikäyttöinen hyötyajoneuvo, joka soveltuu erityisesti vaativaan ajoon, kuten invataksiksi. Sprinter 319 CDI A -lippulaivamallissa auton ajo- ja matkustusmukavuutta on paranneltu entisestään. Malliin voi valita muun muassa High Performance Led -ajovalot sekä 10.25” näytöllä varustetun MBUX-multimediajärjestelmän.

Rindell Groupilla on kokemusta ammattiliikenteestä jo vuodesta 1908. Uudet taksit ja linja-autot maahantuo ja myy Rindell Group yhdessä BusDesign kanssa.

Toiminta perustuu ennen kaikkea asiakkaiden huolelliseen palvelemiseen. Autot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen ne rakennetaan ja toimitetaan mittatilaustyönä.

- Me emme toimita vain sitä, mitä sattuu olemaan tarjolla. Me rakennamme autot juuri sellaisiksi kuin asiakas itse haluaa, Rindell Groupin myyntipäällikkö Jukka Pukara toteaa.