MAN - Vaihtoautot

Huom. 1.10.2020: Simeon osti Truck-Oilin.

Kiitosimeon Oy on hankkinut Trans Vilander Oy:n osakekannan 3.9.2018 ja Shell Aviation -liiketoiminnan HOYER Svenska Petrolog AB:lta Ruotsissa.

Trans Vilander Oy on nestemäisten polttoaineiden maantiekuljettaja Pohjois-Suomessa. Yhtiön liikevaihto on 4 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on 35 henkilöä. Yhtiön kuljetuskalusto käsittää 14 ajoneuvoyhdistelmää.

Trans Vilanderin osto toteuttaa Kiitosimoen Oy:n strategista keskittymistä ja laajentumista nestemäisten polttoaineiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tuottajana.

- Uskomme Trans Vilanderin hyvän kehitykseen jatkuvan Kiitosimeonin omistuksessa, sanoo Kuljetusliike O Vilanderin toimitusjohtaja Jarmo Vilander.

Toteutettujen järjestelyjen jälkeen Kiitosimeonin liikevaihto nousee yli 65 miljoonan euron ja henkilöstömäärä yli 500 henkilöön joista 360 työskentelee Suomessa. Autojen määräksi tulee 220 ajoneuvoyhdistelmää.

- Olemme iloisia voidessamme perheyhtiönä toteuttaa merkittäviä yritysjärjestelyjä kuljetusalalla. Trans Vilanderin osto vahvistaa asemaamme edelleen nestemäisten polttoaineiden logistiikkapalveluiden tuottajana sekä mahdollistaa meille edelleen kehittää toimintaamme sekä Suomessa että koko Itämeren alueella. Lisäksi Shell Aviation – liiketoiminta tukee laajentumistamme Ruotsissa johtavaksi lentokoneiden polttoaineiden jakelijaksi, sanoo Kiitosimeonin toimitusjohtaja Ilkka Hietala.

Simeon on toiminut Ruotsin markkinoilla vuodesta 2010. Tällä hetkellä polttonesteisiin ja kemikaaleihin keskittynyttä toimintaa johdetaan Tukholmasta, toimipisteet löytyvät myös Malmöstä ja Gävlestä.

ADR- ja VAK-spesialisti Kiitosimeon Oy on vuodesta 1983 harjoittanut kemikaali-, kaasu- ja nestemäisten polttoaineiden kuljetuksia Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa, ja sen kotipaikka on Nurmijärvi.