MAN - Vaihtoautot

I Squared Capital on viimeistellyt yhtiökauppansa 100 prosentin osuudesta TIP Trailer Services -palvelusta, yhdestä Euroopan ja Kanadan johtavista perävaunujen leasing- ja palveluyrityksistä. Kauppa, jossa I Squared Capital osti TIP Trailersin HNA Group (International) Company Limited:iltä saatiin päätökseen 1. elokuuta 2018.

-TIP: n Senior Leadership -tiimi ja minä olemme erittäin innoissamme ottamaan vastaan tämän seuraavan vaiheen yrityksemme tulevaisuudessa ja olemme edelleen vakuuttuneita siitä, että se tuo hyötyä niin asiakkaillemme, kumppaneillemme, että uudelle osakkeenomistajallemme, TIP-perävaunujen toimitusjohtaja Bob Fast kommentoi.

TIP 2020 -strategiamme keskittyy edelleen asiakkaidemme tarpeisiin ja menestystämme tukevien keskeisten tukipilareiden rakentamisen jatkamiseen. Erinomainen markkina-asema eri puolilla Eurooppaa antaa meille pohjan, jolla laajennamme jalanjälkeämme maailmanlaajuisesti, etenkin Pohjois-Amerikassa. Jatkamme myös vahvuuksiemme laajentamista vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, joita tukevat laajimman verkko- ja asiakasympäristön tarjoamat korkeimmat palvelustandardit.

-Haluan kiittää TIP:in henkilöstöä viime vuosien menestyksestä ja antaa meille luottamusta tulevaisuuden onnistumisissa, Bob Fast totesi.