MAN - Vaihtoautot

Taloustutkimuksen tekemän Tieliikenteen tavarakuljetukset 2018 CSI-benchmarking -tutkimuksen mukaan alle vuosi sitten uuden kuorma-auton ostaneista asiakkaista antoi Mercedes-Benzille parhaan arvosanan, kun kysyttiin kokemusta kokonaisuudessaan automyynnin palveluihin.

Merkkihuolloista Mercedes-Benz kuorma-autot sijoittui ensimmäiseksi, kun vertailtiin kokonaiskokemusta huollon toimintaan. ”Olemme viime vuosina panostaneet merkittävästi Mercedes-Benz huoltoverkostoon ja henkilöstömme koulutukseen. On erittäin ilahduttavaa nähdä, että nämä toimet näkyvät myös siellä tärkeimmässä, eli asiakkaidemme kokemuksissa ja tyytyväisyydessä. Jatkamme työn tekemistä, jotta asiakaskokemus olisi entistä parempi tulevina vuosina”, toteaa huoltojohtaja Rami Ainiala.

Vuosittain toteutettava tutkimus selvittää kuorma-autoalan ammattilaisten näkemyksiä eri yrityksistä ja tuotteista. Vastaajista 62 % oli Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL ry:n jäseniä. Maantieteellisesti otos kattoi koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Tutkimus toteutettiin kirjekyselynä.