TIP-Trailer services


Einride T-log.

Einride, ruotsalainen start-up yritys joka on esitellyt autonomisen T-pod kuorma-auton, on kehittämässä siitä vahvojen huhujen mukaan autonomisen E-log puuauton.  Ny Teknik -lehden mukaan Einride on esitellyt uuden E-log mallinsa asiasta kiinnostuneille järjestetyssä kokouksessa Tukholmassa. Kokoukseen osallistunut henkilö on kuvaillut autoa autonomiseksi puuautoksi tehtävänä suorittaa kuljetuksia asemapaikasta toiseen yksinkertaisilla, automatisointiin sopivilla kuormilla.

Emaililla Trailer -lehdelle Einriden suhdetoimintavastaava Adam Nelvin ilmoittaa, että Einride esittelee uuden tuotteen 11. heinäkuuta Goodwoodin Speed-festivaalilla Englannissa. "Voin sanoa, että kysessä on uusi ja E-podia vahvempi kuorma-auto, joka on tarkoitettu kovempaan ympäristöön ja kokonaan uusille markkinoille autonomiselle akkupaketilla varustetulle ajoneuvolle" , Nelvin kirjoitti.


Einride T-pod.

T-pod kuorma-autoa on toistaiseksi testattu Astazeros testiradalla Boråsin tuntumassa Ruotsissa. Edellyttäen että T-podille myönnetään tarvittavat viranomaisluvat, Lidl tulee käyttämään T-podia yleisillä teillä myöhemmin tänä vuonna.

(Trailer)