TIP-Trailer services

Pikakuljettaja DHL Express ja R-kioski ovat aloittaneet yhteistyön, joka laajentaa kansainvälisten pikakuljetusten toimitusvaihtoehtoja merkittävästi. Noin 300 R-kioskia ympäri Suomen toimii jatkossa DHL Expressin palvelupisteinä.

Ensimmäisessä vaiheessa R-kioskeista voi noutaa lähetyksiä. DHL ilmoittaa saapuvasta lähetyksestä tekstiviestitse vastaanottajalle, joka voi ohjata pakettinsa johonkin DHL-palvelupisteinä toimivista R-kioskeista. Syksyllä myös lähettäminen tulee mahdolliseksi, ja R-kioskeihin voi käydä viemässä valmiiksi maksettuja ja valmisteltuja lähetyksiä.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme maan kattavimman ja monipuolisimman valikoiman palveluita. Kansainvälinen verkkokauppa kasvaa ja paketteja liikkuu R-kioskin kautta kasvavassa määrin. DHL:n paketit voi jatkossa noutaa R-kioskin laajasta kioskiverkostosta joustavasti silloin kuin se asiakkaalle parhaiten sopii, sanoo R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen.

DHL Express on laajentanut toimitusvaihtoehtojaan Suomessa voimakkaasti viime vuosina, ja yhteistyö R-kioskin kanssa parantaa niiden valtakunnallista kattavuutta entisestään. Asiakas voi nyt valita paketin kotiinkuljetuksen sijasta toimituksen esimerkiksi johonkin 35:stä DHL-pakettiautomaatista tai 430:sta palvelupisteestä.