TIP-Trailer services

Neljännesvuosisata sitten – vuonna 1993 – julkistetun Volvo FH ‑kuorma-auton kunniaksi Volvo Trucks lanseeraa uuden Volvo FH 25 juhlamallin. Tämä erikoismalli on saatavana sekä Volvo FH- että Volvo FH 16 ‑versiona, ja sen erityispiirteitä ovat yksilöllinen ulkomuoto ja sisustus, kuljettajan mukavuus ja ominaisuudet.

Volvo FH:ta on myyty kaikkiaan liki miljoona kappaletta, ja siitä on tullut elämäntapa miljoonille kuljettajille eri puolilla maailmaa. Volvo FH 25 juhlamalli on kunnianosoitus paitsi itse kuorma-autolle myös kaikille niille asiakkaille ja kuljettajille, jotka ovat ajaneet tätä legendaarista kuorma-autoa viimeksi kuluneiden 25 vuoden aikana.

Erikoismallin ulkopuolen muotoilussa on ripaus retroa. Teippausten hopeinen/harmaa väri ja oranssit korostukset juontuvat kuorma-auton alkuaikoihin, ja teippaukset muodostavat numeron 25 juhlavuoden merkiksi. 3D-tehosteet ja varjostukset yhdistyvät teippauksissa tavalla, joka palauttaa mieleen 1990-luvun alkupuolen design-trendit ja antaa kuorma-autolle omaleimaista retroilmettä. Lanseerausvärejä on kaksi, toinen tummempi viileänharmaa sävy (Mammoth Tree Metallic) ja toinen kirkkaanpunainen (Crimson Pearl). Jälkimmäinen on kunnianosoitus vuoden 1993 alkuperäiselle punaiselle ohjaamovärille.

Turvallisuuspuolelta mukana on mallin viimeisimpiä läpimurtoja, ja siihen voi tilata Volvo Dynamic Steering ‑ohjausjärjestelmän täysin uudet ominaisuudet kuten ajonvakautustoiminnolla varustettu Volvo Dynamic Steering, joka on suunniteltu ehkäisemään heittelehtimisestä johtuvia onnettomuuksia. Lisäksi saatavilla on kaistallapitoavustimella varustettu Volvo Dynamic Steering, joka auttaa kuljettajaa pysymään kaistalla ja ehkäisee törmäyksiä ja kuorma-auton kaatumista, sekä omia asetuksia tukeva Volvo Dynamic Steering, jossa Ohjauspyörän vastusta voi säädellä yksilöllisesti sen mukaan, minkä itse kokee ajon kannalta parhaaksi ja mukavimmaksi.