Auto, tekniikka ja kuljetus – 40 vuotta

Mercedes-Benz hyötyajoneuvot ja hyötyajoneuvojen kylmälaiteratkaisuja tarjoava Heavyline Oy ovat sopineet valtakunnallisesta VebaBox -kylmäkuljetuslaitteiden myyntiyhteistyöstä. Yhteistyö on yksi Mercedes-Benzin kestävän kehityksen strategian mukaisista toimista, joiden tavoitteena on laajentaa ja vahvistaa Mercedes-Benzin asemaa modulaaristen kuljetusratkaisujen tarjoajana Suomessa. Kesän aikana VebaBox -kylmäkuljetuslaitteella varustettu Mercedes-Benz Citan 109 CDI -pakettiauto esittäytyy Mercedes-Benz hyötyajoneuvoja myyvissä toimipisteissä.

Yhteistyösopimuksen myötä hollantilaiset VebaBox -kylmäkuljetuslaitteet tulevat saataville kaikkiin Mercedes-Benz pakettiautoja jälleenmyyviin myyntipisteisiin kautta Suomen. VebaBox on hyötyajoneuvon tavaratilaan asennettava ja käyttöön otettava kylmäkuljetustila, joka mahdollistaa tuotteiden kuljettamisen lämpötiloissa -18°C…+25°C. Matalajännitteinen viilennysyksikkö saa käyttövoimansa joko ajoneuvon omasta sähköjärjestelmästä tai erilliseltä virtalähteeltä.

- Näkemyksemme mukaan nykypäivän kuljetusmuodot tulevat muuttumaan tulevaisuudessa. Se tarkoittaa erilaisten yhdistelmäkuljetusten yleistymistä. Mercedes-Benzille on ensiarvoisen tärkeää toimia esikuvana autojen ohella myös uusien palveluiden kehitystyössä, toteaa Mercedes-Benz pakettiautojen myyntijohtaja Jani Tolonen.

Tarvittaessa autosta toiseen siirreltävät VebaBox -kylmäkuljetuslaitteet tuodaan tarjolle laajalla mallistolla Mercedes-Benz Citan- ja Vito-pakettiautoihin sekä Sprinter-paketti- ja kuorma-autoihin. Mallikohtaiset VebaBox -kylmäkuljetusjärjestelmät ovat valittavissa suoraan Mercedes-Benz myyntijärjestelmästä.

Allekirjoitettu yhteistyösopimus kattaa vakioidut VebaBox economy -sarjan ratkaisut lämpötilasäädeltyihin kuljetuksiin ja ne sopivat sellaisenaan useimpiin Mercedes-Benz hyötyajoneuvoihin. VebaBox economy -sarjaa on tarjolla kolmena eri litratilavuutena 450, 850 ja 1900 litraisena. Valmistajan mallistosta löytyy mallikohtaiset sekä räätälöidyt VebaBox kontit Mercedes-Benz hyötyajoneuvoihin. Valinnaisvarusteilla VebaBoxista saa räätälöityä entistä monipuolisemman ja helppokäyttöisemmän.