TIP-Trailer services

Valtatie 4:n parannushanke etenee kesän aikana monissa eri kohteissa. Oulussa moottoritien kiertotiehen tulee muutoksia Hintantien risteyssillan kohdalla, kun kiertotie siirtyy uudelle rakennetulle siltapuoliskolle torstain ja perjantain (24.-25.5) välisenä yönä. Kokonaan silta on valmis loppukesällä tänä vuonna.

Vanhan siltapuoliskon purkutyöt alkavat tulevana viikonloppuna. Niiden takia Hintantie on suljettuna 26.5. klo 16.00 – 28.5. klo 6.00 välisen ajan. Kiertotieyhteys on maanantai-aamuun saakka vt 20 (Kuusamontie) kautta.

Parannustyöt etenevät myös Zatelliitin eritasoliittymässä, joka valmistuu ja avataan liikenteelle näillä näkymin syyskuun loppupuolella. Zatelliitin alueen uuteen eritasoliittymään tulee neljä siltaa, kiertoliittymät Zatelliitintien ja Kokkokankaantien liittymiin, joukkoliikennepysäkit sekä poikittainen katuyhteys Pohjantien alitse Kempeleen kuntakeskukseen.

Oulussa välillä Kaakkuri-Pateniemi töitä on käynnissä monessa eri kohteessa. Linnanmaa-Pateniemi -välille on tulossa kaksi lyhyttä kiertoteitä siltatyömaiden kohdalle. Kajaanintielle Välkkylän kohdalle on tulossa työnaikainen kiertoliittymä uuden kevyen liikenteen alikulkukäytävän rakentamisen vuoksi. Väliaikainen kiertoliittymä otetaan käyttöön lähiviikkoina.

Töitä käynnistellään loppukesästä myös Oulun pohjoispuolella. Kello-Räinänperä -osuuden urakoitsijaksi on valittu Destia Oy. Nykyinen ohituskaistatie parannetaan moottoritieksi ja ohituskaistatieksi.