Auto, tekniikka ja kuljetus – 40 vuotta

DB Schenker lanseeraa ainutlaatuisen kuljetuspalvelun, joka takaa aiempaa nopeamman ja tehokkaamman kuljetuksen. DB SCHENKERsystem premium -tuotteen lisäpalveluna saatava Premium 10 takaa lähetyksen jakelun aamulla kello 10 mennessä.

DB Schenker uudisti kappaletavaraverkostonsa viime vuonna ja otti käyttöön uudet tuotteet DB SCHENKERsystem ja DB SCHENKERsystem premium. Premium 10 -palvelun avulla yhtiö optimoi tuotteensa ja tarjoaa asiakkailleen uuden edun toimituksiin.

- Uudessa Premium 10 -lisäpalvelussa on kyse nopeudesta ja luotettavuudesta. Se on tehokas ratkaisu kaikille yrityksille, jotka haluavat saada lähetyksensä nopeasti, eivätkä voi odottaa puoleen päivään. Tämä antaa asiakkaillemme etulyöntiaseman käytettävissä olevan ajan suhteen, sanoo Euroopassa DB Schenkerin maakuljetuksista vastaava johtaja Christian Drenthen.

DB Schenkerin verkosto yhdistää 430 toimipistettä 38 Euroopan maassa. Verkostoa on kehitetty vastaamaan erityisesti lisääntyvään rajat ylittävien kuljetusten tarpeeseen. Yli 20 000 työntekijää vastaa päivittäin noin 300 000 lähetyksen kuljettamisesta. Monipuolisen seurantateknologian ansiosta jokaista lähetystä voidaan myös seurata missä ja milloin tahansa.