TIP-Trailer services

Matkalipun voi jatkossakin ostaa suoraan kuljettajalta. Autosta ostettuna lipun hinta määräytyy uudistetun taksataulukkomme mukaan ja 14.5. alkaen aikuisen matkalipun hinta onkin huomattavasti edullisempi kuin ennen. Suoraan kuljettajalta ostetuista matkalipuista myönnetään junioreille 6-16 v 20 %:n alennus ja eläkeläisille 10 %:n alennus. Annamme kuljettajalta ostetuista, pankki- tai luottokorteilla maksetuista matkoista 10 %:n alennuksen. Lisä-alennus annetaan kaikista matkalipuista kortilla maksettaessa.

Bussiyhtiö Savonlinja lanseeraa uudet hinnat koko kaukoliikenteen reitistölleen. Hinnoittelussa ja alennusehdoissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan 14. toukokuuta 2018. Muutokset koskevat sekä bussista ostettavia matkalippuja että Savonlinjan verkkokaupasta ja Linjalla-sovelluksesta hankittuja kaukoliikenteen matkalippuja. Savonlinjan hinnoittelu-uudistuksen tavoitteena on selkiyttää matkalippujen hintoja, hinnoitteluryhmiä ja maksutapa-alennuksia. Hinnoittelu-uudistus koskee vain markkinaehtoista liikennettä kaikilla Savonlinja-yhtiöiden vuoroilla, ei viranomaisten järjestämää Waltti-liikennettä.

- Joillakin vuoroväleillä on käytössä toukokuusta alkaen myös entistä edullisempia erikoistaksoja. Bussista ostettuna matkaliput seuraaville vuoroille ovat 9 euroa: Lahti-Helsinki (Helsinki-Lahti) ja Porvoo-Helsinki (Helsinki-Porvoo), kertoo liiketoimintajohtaja Harri Leskinen.

Liput kaukovuoroillemme hankkii uudistuksenkin jälkeen edullisimmin ja nopeimmin Linjalla-sovelluksestamme tai verkkokaupastamme. Matkalipun voi ostaa ennakkoon kätevästi joko aikuiselle, juniorille 6-16 v, opiskelijalle tai eläkeläiselle. Savonlinja säilyttää uudistuksen yhteydessä Linjalla-sovelluksen ja verkkokaupan edulliset yhden euron matkaliput.

- Verkkokauppamme ja Linjalla-sovellus on löytänyt käyttäjänsä hyvin. Haluamme säilyttää edulliset euron liput ja palvella asiakkaitamme mutkattomasti. Emme jatkossakaan peri palvelumaksua verkkokaupan tai Linjalla-sovelluksen kautta ostetuista matkalipuista, toteaa Leskinen hyväntuulisena. Räätälöimme kovia tarjouksia rekisteröityneille kanta-asiakkaillemme jatkossakin, joten kannattaa liittyä Savonlinjan kanta-asiakkaaksi, kehottaa Leskinen.