Auto, tekniikka ja kuljetus – 40 vuotta

‘The DAF Technician of the Year 2018’ -kilpailun on voittanut Marin Pavicic (33), joka työskentelee Walter Aichwalderin jälleenmyyntiliikkeessä Klagenfurtissa, Itävallassa. Erilaisista tehtävistä ja testeistä koostuva Euroopan finaali järjestettiin DAF Trucksin pääkonttorissa Eindhovenissa. DAF Trucks N.V.:n After Sales Director Johan Drenth ojensi voittajalle palkinnon.

Euroopan finaalin aikana kahdeksantoista finalistia osoittivat taitojaan useissa teoreettisissa ja käytännöntaitoja vaativissa tehtävissä, jotka liittyivät moottoreiden ja ajoneuvojen järjestelmiin. Suomesta ei tällä kertaan osallistujia ollut mukana.

- DAF järjestää ‘DAF European Technician of the Year’ -kilpailun korostaakseen huoltopalveluissa työskentelevien ammattiasentajien tärkeyttä. Kilpailu on ensisijaisesti tunnustus heidän ammattikunnalleen. Modernit rekka-autot ovat korkean teknologian ajoneuvoja, ja asentajilta vaaditaan laajaa ja syvää teknistä tietoutta, jotta he pystyvät työskentelemään niiden parissa, kertoo Johan Drenth.