TIP-Trailer services

Jungheinrichille jaettiin viime viikolla Hannoverissa kaksi IFOY-palkintoa. easyPILOT Follow -hallintalaitteella varustettu matalakeräilytrukki ECE 225 voitti vuoden 2018 ”International Intralogistics and Forklift Truck of the Year“ (IFOY) -kilpailun ”Warehouse Truck” -kategorian, ja akunvarausjärjestelmä SLH 300 päihitti vastustajat ”Special of the Year” -luokassa. IFOY on sisälogistiikan merkittävin innovaatiopalkinto.

”Warehouse Truck” -luokan IFOY-palkinnon sai Jungheinrichin easyPILOT Follow. Järjestelmä on osittain automatisoitu ohjausyksikkö, jonka ansiosta Jungheinrichin matalakeräilytrukki ECE 225 seuraa käyttäjäänsä automaattisesti. Käyttäjä pitää hallintalaitetta housuntaskussaan tai vyössään ja voi siten täysin keskittyä keräilyyn. ECE-keräilytrukki sijoittuu aina optimaalisesti siten, että tavarat voi laskea suoraan oikeaan kohtaan haarukalle. Trukki seuraa käyttäjää tämän liikkuessa eteenpäin ja pysähtyessä ja on aina oikeassa keräilypaikassa tarkasti siellä, missä sitä tarvitaan. Aikaavievä trukista poistuminen ja siihen nouseminen sekä kulkeminen keräilypaikan ja keräilylaitteen välillä ei siten ole enää tarpeen. Näin easyPILOT Follow edistää keräilyprosessien virheettömyyttä ja varaston tehokkuutta.

Toisen IFOY-palkintonsa Jungheinrich sai moniteknologisesta akunvarausjärjestelmästään SLH 300 ”Special of the Year” -kategoriassa. Se vakuuttaa monipuolisilla jännitevaihtoehdoillaan ja asetusmahdollisuuksillaan sekä erinomaisella tehokkuudellaan. Fiksun mallivalikoiman ansiosta laitteen erinomainen hinta–teho-suhde on taattu kaikissa käyttötapauksissa, sillä SLH 300 on saatavana 15–320 A:n virralle 24, 48 ja 80 V:n jännitteellä. Varaaja takaa käyttäjälleen parhaan mahdollisen joustavuuden, ja siihen on saatavana paljon hyödyllisiä lisävarusteita, kuten täysgraafinen näyttö ja Aquamatik-ohjaus. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on älykäs vedenlisäysjärjestelmä tasoanturilla. Vesitason laskiessa liian alas varaaja vapauttaa Aquamatik-signaalin, ja vettä lisätään automaattisesti. Tämä pidentää akun kestoa ja alentaa samalla käyttäjälle aiheutuvia kustannuksia.