TIP-Trailer services

Kovaselle toimitetut kymmenen uutta mustaa tila-autoa ovat Mercedes-Benz Vito 1+8-hengen tilatakseja, joita vauhdittaa 2,1 litran, 163-hevosvoimainen dieselmoottori. Tilaajan ja asiakkaiden toiveet ja laatuvaatimukset täyttävä verhoilutyö sekä varustelu ovat Mercedes-Benzin ja ylöjärveläisen Carsportin käsialaa. Kovanen ja Carsport ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 1994 alkaen.

Autojen tärkeimmät tehdasvarusteet ovat led-ajovalot ja sähkötoiminen sivuovi. Carsportin toimesta auton sisätiloihin eteen ja taakse on rakennettu vartaloa hyvin tukevat ja aidolla nahalla verhoillut erikoisistuimet. Kovasen Mercedes-Benz-tilataksien 3+3+3-istuinjärjestys palvelee etenkin lentokenttä- ja hotelliajoja.

Kovasen kymmenen uutta Mercedes-Benz tila-autoa yhtiölle Mercedes-Benz Airportissa Vantaalla luovutti Veho Oy Ab:n toimitusjohtaja Kenneth Strömsholm ja autot vastaanotti Kovasen Fixu Taxin toimitusjohtaja Pekka Lounio.

Cabonline Finlandiin kuuluvan Kovasen Fixu Taxin toimitusjohtaja Pekka Lounio kertoi uusien autojen luovutuksen yhteydessä, että yhtenäisen ja korkeatasoisen toiminnan takaamiseksi Kovasen kaikki autot Suomessa ovat varusteiltaan ja ulkonäöltään tyylikkäästi erottuvia.

- Musta Mercedes-Benz ja Kovanen-brändi ovat yhtä. Meillä on ollut Mercedes-Benzin kanssa jo vuosikymmenten ajan hyvä yhteistyö. Kovanen tunnetaan mustista Mercedes-Benz takseista, tila-autoista ja pikkubusseista, ja näin tulee jatkossakin olemaan. Yhtiömme elää Suomessa vahvan kasvun aikaa ja aiomme nousta merkittäväksi valtakunnalliseksi pelaajaksi. Haemme laajalla autopaletilla voimakasta kasvua ja tarjoamme myös yrityksemme sisällä franchising-periaatteella yrittäjille töitä. Vuoteen 2021 mennessä toimintamme laajenee käsittämään Suomen kymmenen suurinta kaupunkia. Heinäkuun alussa tulossa on samanlainen kymmenen Mercedes-Benz -tilataksin rypäs lisää, Lounio paljastaa.