MAN - Vaihtoautot

Dachserin Euroopan elintarvikekuljetusverkosto vahvistuu entisestään uusilla yhteyksillä Pohjoismaihin samalla tehostaen Euroopan lähetysverkostoa elintarviketuotteille. Bring Frigo, Skandinavian elintarvikelogistiikan markkinajohtaja, toimii nyt huolitsijana Dachserin lähetyksille Norjaan, Ruotsiin ja Suomeen.

Vuoden alusta lähtien toimitusajat päivittäisillä reiteillä erityisesti Norjaan ja Ruotsiin ovat lyhentyneet keskimäärin vuorokaudella. Kappaletavaralähetysten toimitusaika Hampurin terminaalista on nyt kahdesta neljään päivää Norjaan ja yhdestä kolmeen päivään Ruotsiin.

Bring Frigo on BRC-sertifikoitu yritys, jolla on työntekijöitä 960 yli 30:ssä toimipisteessä ympäri Skandinaviaa ja varastotilaa on yli 1,1 miljoona kuutiometriä. Bringin kalustoon kuuluu noin 1300 elintarvikekuljetuksiin luokiteltua ajoneuvoa.

Dachserin Euroopan elintarvikekuljetusverkosto on Euroopan kattavin verkosto elintarvikekuljetuksille. Siihen kuuluu 13 yhteistyökumppania, 11 huolitsijaa sekä säännölliset, aikataulutetut kuljetukset 34 maan välillä. Tämä yhteistyö perustettiin vuonna 2013 Dachserin johdolla.