MAN - Vaihtoautot

Tänä keväänä esitellään täysin uudistunut Nokian Hakka -tuoteperhe, kun Nokian Renkaiden kesän 2018 premium-uutuudet Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV ja Nokian Hakka Blue 2 SUV rullaavat asvalttibaanoille ja sorateille.

Pakettiautoihin suunnattu Nokian Hakka C2 -kesärengas saa myös sivupintoihinsa vahvan aramid-kuidun. Painaville kuormille ja kovaan käyttöön optimoitu Nokian Hakka C2:n teräsvyöpaketti ja kumisekoitus tuovat pohjoisen ankarille teille rakenteellista kestävyyttä, turvaa ja ajomukavuutta, jotka säilyvät myös renkaan kuluessa. Ajotuntumaltaan miellyttävä Nokian Hakka C2 pihistelee myös polttoainekuluissa.

Aramid Sidewall -teknologia kehitettiin tuomaan lisäkestävyyttä haastaviin olosuhteisiin. Kestävää aramid-kuitua sisältävä sivupintarakenne laajennettiin vuoden alusta koskemaan myös Nokian Renkaiden paketti- ja matkailuautojen renkaita. Teknologian vahva ydin on aramid-kuitu, jota sivupinnan kumisekoitus sisältää. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja viiltoja ja voi jopa estää rengasvahingon kokonaan.