MAN - Vaihtoautot

Vuoden 2017 toisella puoliskolla Auto-Bon Oy:n maahantuomat, PSA Groupin valmistamat automerkit Peugeot sekä Citroën paransivat kumpikin tilauskantaansa Suomessa. Vastaavasti vuoden 2018 alku on tuonut positiivisia signaaleja ensirekisteröintilukuihin sekä kasvua edellisvuoden vastaavaan aikaan.

Kummallekin merkille on asetettu voimakkaat kasvutavoitteet ja tavoitteiden tueksi Citroën-verkosto jatkaa uudistumistaan.

Autokeskus Oy:n toimipisteissä Konalassa, Hämeenlinnassa sekä Turussa avautuu Citroën-huolto helmikuun alusta alkaen. Citroën-huoltopiste avataan myöhemmin myös Autokeskus Raisioon. Samaan aikaan Raision nykyiset huoltopisteet jatkavat toimintaansa ja Citroën-asiakkaille on tarjolla entistä kattavampi palvelu. Konalan huoltopiste palvelee Helsingin lisäksi myös espoolaisia.

Raision ja Hämeenlinnan toimipisteisiin Autokeskus tulee myöhemmin lisäämään Peugeotin rinnalle myös uusien Citroën-autojen myynnin.

Kajaanissa sekä Iisalmessa Pörhön Autoliike käynnistää maaliskuun alusta Citroën- myynti- ja huoltotoiminnot kummassakin liikkeessä. Molemmat myymälät ovat jo aiemmin palvelleet Peugeot-asiakkaita. Pörhö edustaa Citroën- sekä Peugeot-merkkejä uusien toimipisteiden ohessa myös Oulussa sekä Rovaniemellä.

Kajaanissa ja Iisalmessa toiminnot siirtyvät Pörhön Autoliikkeelle kaikkien yhteisellä sopimuksella E. Hartikaiselta, E. Hartikaisen jatkaessa kummankin merkin merkittävänä kumppanina ja merkkien edustajana usealla muulla paikkakunnalla.

Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle näkee merkkien yhdistämisen saman katon alle sekä jälleenmyyjän kannattavuudelle järkevänä ratkaisuna kuin tärkeänä jatkumona ja asiakaspalvelun laadun takaajana.