MAN - Vaihtoautot

Skipperi lanseerattiin keväällä 2017 Suomessa sekä loppukesästä Ruotsissa. Aplikaation tavoitteena on saada niin veneet kuin ihmiset laitureilta vesille.

-Suomessa ja Ruotsissa veneet seisovat laiturissa yli 90% kaudesta, innokkaita ja osaavia veneettömiä veneilijöitä tälle kalustolle kuitenkin riittäisi”, sanoo toinen Skipperin perustajista Kristian Raij.

Skipperi on pyrkinyt tekemään veneen vuokraamisesta molemmille osapuolille mahdollisimman helppoa ja turvallista. Kaikki Skipperin käyttäjät tekevät vahvan tunnistautumisen kirjautuessaan palveluun, maksuliikenne ja vuokrasopimus hoituvat Skipperin puolesta. Veneen omistaja itse päättää kenelle vuokraa veneensä ja vuokraajan osaamisen voi arvioida helposti Skipperin omasta veneily-cv:stä.

Skipperi teki onnistuneen ensimmäisen vaiheen rahoituskierroksen. Kierroksen tavoitteet tulivat täyteen ja tulevaan kauteen lähdetään 230 000 € markkinointi- ja myyntikassalla.

Tulevalla kaudella veneen voi vuokrata myös kipparin tai opettajan kanssa, tai voi valita myös erilaisia opastettuja vesillä tapahtuvia retkiä kalastuksesta norpanbongaukseen. Valmisteilla on myös kolmannen maan avaaminen loppuvuodesta.