MAN - Vaihtoautot

Scania Suomi toimittaa Koiviston Auto -konsernille 51 Scania Citywide LE Suburban -linja-autoa. Kahdeksan autoa tulee Koskilinjat Oy:lle Rovaniemen kaupungin sisäiseen liikenteeseen ja 43 linja-autoa Helsingin Bussiliikenne Oy:lle.

Helsingin Bussiliikenteelle toimitetaan sekä kaksi- että kolmiakselisia linja-autoja. Kaksiakselisten autojen alustatyyppi on K280UB4x2 ja niissä on 7 litran moottori. Autot ovat 12,9 metriä pitkiä, istuinpaikkoja on 44. Busseja toimitetaan 18 kappaletta.

Helsingin kaupunkiliikenteeseen tulevat 25 kolmiakselista teliautoa ovat alustatekniikaltaan mallia K280UB6x2*4. Niissä on 9 litran moottori ja autojen pituus on 14,5 metriä. Istuinpaikkoja on 52. Linja-autojen varusteluun kuuluvat muun muassa USB-latauspistokkeet matkustamossa.

Koskilinjat Oy:lle toimitetaan Rovaniemen sisäiseen liikenteeseen kahdeksan kaksiakselista Scania Citywide LE Suburban -bussia. Autot rakennetaan K280UB 4x2 -alustalle ja niissä on 7-litrainen moottori. Autojen kokonaispituus on 13 metriä ja istuinpaikkoja on 49. Linja-autot on varusteltu muun muassa pehmustetuin korkeaselkänojaisin matkustajapenkein.

Sekä Helsingin Bussiliikenne Oy että Koskilinjat Oy kuuluvat Koiviston Auto -konserniin. Scania Citywide LE Suburbania valmistetaan Scanian tehtailla Slupskissa Puolassa ja Lahdessa Suomessa.