MAN - Vaihtoautot

Kuvassa vasemmalta oikealle Originator Oy:n korjaamopäällikkö Kai Saarikoski ja toimitusjohtaja Oskari Hentilä sekä Hiabin aluemyyjä Matti Jokela ja tekninen tukihenkilö Kari Asikainen.

Lahdessa ja Hollolassa toimiva raskaan kaluston varaosa- ja korjaamotoimija Originator Oy on aloittanut jälkimarkkinayhteistyön Hiabin kanssa. Tammikuussa 2018 alkanut yhteistyö kattaa koko laajan Hiab-tuotevalikoiman. Originator Oy tarjoaa osaamistaan ja ammattitaitoaan Hiab-kuormausnostureiden, Loglift- ja Jonsered-puutavara- ja kierrätysnostureiden, Moffett-ajoneuvotrukkien, Multilift-vaihtolavalaitteiden sekä Zepro- ja Focolift-takalaitanostimien käyttäjille.

- Tuote- ja palveluvalikoiman laajentamisella haluamme tarjota asiakkaillemme aiempaa kattavampaa ja samalla laadukkaampaa palvelua, sanoo Originator Oy:n toimitusjohtaja Oskari Hentilä.

Hentilän mukaan varaosien perusvarasto perustetaan tulevan kevään aikana Lahden toimipisteeseen, joka tukee samalla myös Hollolan pistettä. Varaston rakentaminen aloitetaan yleisimmistä huolto- ja varaosista, mutta tavoitteena on kasvattaa varastoa alueen laitekannan mukaan. Hentilän mukaan varaston ylösajossa tehdään tiivistä yhteistyötä Hiabin myynti- ja jälkimarkkinaorganisaation sekä asiakaskunnan kanssa.