MAN - Vaihtoautot

Giti Tires tuo markkinoille uuden rengaskoon 445/45R19.5 kuorma-autorenkaastaan Giti GTL925. Aikaisemmin myynnissä on jo rengaskoko 435/50R19.5. Uudella rengaskoolla Giti Tire täydentää leveiden renkaiden valikoimaansa kasvavassa volyymikuljetusten segmentissä.

Uusi rengaskoko pienentää renkaan halkaisijaa, jonka ansiosta kuorma-auton lastivolyymi voidaan nostaa kolmen metriin korkeuteen. Silloin ei vielä kuitenkaan ylitetä ajoneuvon neljän metrin kokonaiskorkeutta, joka on suurin sallittu korkeus useimmissa Euroopan maissa. Suomessa suurin sallittu korkeus on 4,40 metriä. Kummankin renkaan lasti-indeksi on 160 ja nopeusluokka J.

Kokoluokan 445/45R19.5 -rengas voidaan asentaa samoille vanteille ja akseleille kuin kokoluokan 435/50R19.5 rengaskin.

Giti GTL925-valikoiman renkaissa on voimakkaat  olkapääalueet, jotka antavat hyvän suojan repimisvaurioita vastaan. Renkaan kulutspinta on erittäin kulutuskestävä ja antaa hyvän kilometrituloksen. Renkaan vierintävastus on B-luokassa, joka takaa hyvän polttoainetaloudellisuuden.

Kummassakin rengaskoossa on M&S-merkintä joka viestittää, että renkaiden pito ja jarrutusominaisuudet ovat erittäin hyvät ympäri vuoden.