MAN - Vaihtoautot

Huom, joko luit Simeon Truck-Oil-ostosta 1.10.2020?

Kiitosimeon Oy on hankkinut Petroleum Logistics i Mittskandinavien Ab:n koko osakekannan 29.9.2017. Myyjänä on Östersundissa päätoimipaikkaa pitävä Lundstams Återvinning Ab. Ostetun yhtiön kautta Simeon vahvistaa markkinaosuuttaan polttonesteiden kuljetuksissa Ruotsissa.

Kiitosimeon Oy:n toimitusjohtaja Juha Lehtinen on myös tyytyväinen syntyneeseen kauppaan.

- Petroleum Logistics Ab:n eli tuttavallisemmin PLM:n osto tukee strategiaamme kasvattaa Ruotsin kuljetustoimintaamme. Olemme saaneet Simeonin joukkueeseen nyt hyvän lisän polttoainekuljetuksen ammattilaisia, joiden avulla pystymme palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita laadukkaasti.

Simeonin Ruotsin maajohtaja Andreas Andersson vahvistaa Juha Lehtisen näkemykset.

- Tehty kauppa tuo runsaasti synenergiaetuja. Lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ja ottaa käyttöön Simeonissa PLM:n hyväksi todettuja toimintamalleja, Andersson sanoo.

Kiitosimeon on nurmijärveläinen kuljetusliike, joka on perustettu 1983. Yhtiö toimii Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä vuodesta 2010 Ruotsin markkinoilla. Reilusti yli 400 henkilöä työllistävän Simeonin päätoimipaikka on Rajamäellä. Yhtiö tunnetaan mm. nestemäisten polttoaineiden kuljettajana. 

Tällä hetkellä polttonesteisiin ja kemikaaleihin keskittynyttä Ruotsin yhtiön toimintaa johdetaan Tukholmasta, toimipisteet löytyvät myös Malmöstä ja Gävlestä. Simeonilla on Ruotsissa oston jälkeen kaksi 100 % omistettua tytäryhtiötä: Simeon Logisticis Ab ja Petroleum Logistics i Mittskandinavien Ab.

Lisätietoja kaupasta antaa Juha Lehtinen sähköpostiosoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..