MAN - Vaihtoautot

Frankfurtin autonäyttelyssä esitellään toisen sukupolven Dacia Duster. Duster on uusi niin sisältä kuin ulkoa ja sen kaikki salat paljastetaan 12.9. Duster esiteltiin vuonna 2010 ja sen kilpailuvaltti oli edullinen hinta yhdistettynä hyviin ominaisuuksiin. Seitsemän vuoden aikana on myyty yli kaksi miljoonaa Dusteria. Euroopassa ne ovat Dacioita, mutta Etelä-Amerikassa, Intiassa ja Venäjällä Renault-merkkisiä.

Frankfurtin autonäyttelyssä esiteltävä toisen sukupolven Dacia Dusterin keulan uudella muotoilulla ajoneuvo näyttää aiempaa leveämmältä. Pohjapanssari on entistä suojaavampi niin edessä kuin takana. Takana valot ovat aivan auton kulmissa, joten ne näkyvät myös sivulle. Takavaloissa käytetään nyt Dacian tunnusta, neljää neliötä, jotka tulivat muihin malleihin vuosi sitten.

Sivulinjassa huomion kiinnittää 100 mm aiempaa edemmäksi siirretty tuulilasi, joka on enemmän kallellaan. Duster on nyt linjakkaamman näköinen ja ilmanvastus on pienentynyt. Kattokaaret alkavat sulavasti tuulilasin takaa antaen autolle dynaamisen profiilin.

Toisen sukupolven Dacia Dusterin sisustus on suunniteltu täysin uudelleen ja siihen saa jatkossa paljon ennen näkemättömiä varusteita.