MAN - Vaihtoautot

Hiab tuo ympäripyörivyyden 30-40 tonnimetrin nostureihinsa. Aikaisemmin rajoittamaton kääntöliike on ollut saatavilla vain suurimpiin yli 50 tonnimetrin Hiab-nostureihin.

- Ympäripyörivyys tarjoaa käyttäjälle parhaan mahdollisen kuormankäsittelyn, sillä turhat peruuttavat kääntöliikeet voidaan välttää. Se tekee nosturin käytöstä myös turvallisempaa erityisesti hankalissa nostotapahtumissa. Nosturia ei myöskään tarvitse enää pysäyttää riskialttiisiin asentoihin. Ominaisuudesta on ollut kysyntää asiakkaidemme keskuudessa. Nyt voimme vastata tähän tarpeeseen laajentamalla tarjontaamme myös raskaan kuormausnosturisarjamme kevyempiin malleihin, sanoo Hiabin raskaan sarjan nosturivalikoiman johtaja Marcel Boxem.

Ympäripyörivyys on saatavilla seuraaviin malleihin: HIAB X-HiPro 358 (suunniteltu erityisesti pitkän puomin käyttökohteisiin jibillä tai ilman), HIAB X-CLX 398 (suunniteltu erityisesti lyhyestä keskipitkän puomin käyttökohteisiin kehittyville markkinoille), HIAB X-HiPro 408 (suunniteltu erityisesti pitkän puomin käyttökohteisiin jibillä tai ilman maksimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi) ja HIAB X-HiPro 418 (suunniteltu erityisesti lyhyestä keskipitkän puomin käyttökohteisiin ja kypsemmille markkinoille, joissa sähköiset turvaominaisuudet ja optimaalinen suorituskyky ovat kysyttyjä.