Scania kevätkiertue 2108

Kauppahalli24:n kautta kotiin voi tilata tuoretta ruokaa, lihaa, kalaa ja kasviksia. -Kylmäketju ei katkea, sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Hanna-Kaisa Risku Kauppahalli24.stä.

Nyt ensimmäisenä Suomessa ruoan verkkokauppaostokset voi tilata suoraan kerrostalojen aulatiloissa oleviin Smartpost-automaatteihin.

Smartpost-automaatit lisäävät vaivattomuutta, kun ei tarvitse olla kotona vastaanottamassa toimitusta. Ruokaostokset voi napata kotiin tullessaan oman talon aulasta.

-Kauppahalli24:stä tilatut ruuat toimitetaan Smartpost-automaatteihin erillisissä kylmälaatikoissa, ne varmistavat toimitukselle katkeamattoman kylmäketjun. Ruokaa toimitetaan tiistaista perjantaihin. Kaikilla tuotteillamme on tuoreustakuu, Risku lisää.

Uusimpana rakennuttajana YIT ottaa Smartpost-automaatit kaikkiin mahdollisiin kerrostalokohteisiinsa. Kesällä automaatit tulevat kolmeen asuntoyhtiöön Tuomarilassa, ja ensi vuonna automaatteja on suunnitteilla noin 20 kohteeseen, lähes 2 000 asukkaan ulottuville eri puolille Suomea.

Smartpost-automaatti on kerrostalon omassa tilassa ja asukkaidensa käytössä 24/7. Automaatin kautta voi vastaanottaa verkkokauppalähetyksiä. Paketit ja muut verkkokauppaostokset toimitetaan automaatin lukittuihin lokeroihin. Vastaanottaja saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen ja luukun avauskoodin. Näin talon asukas saa ostoksensa kotitaloonsa, ja hän voi noutaa ne juuri itselleen sopivana hetkenä.