Teboil

Scania on ilmoittanut uuden sukupolven G-sarjan lanseerauksen. G-sarja tarjoaa erilaisia ​​kuljettajien turvallisuutta ja mukavuutta lisääviä ominaisuuksia.

Auto on hyvin monipuolinen sopien niin kaupunkikuljetuksiin, kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin lähettityyppiseen ajoon. G-sarja on saatavilla matalalla, normaalilla ja korkealla kattorakenteella, aluksi vain nukkumishytillä.

Sen ohjaamossa on monia yhteneväisyyksiä R-ja S-sarjojen kanssa, mutta siinä on matalampi istuma-asento. Eteenpäin sijoitettu kuljettajan penkki yhdistettynä matalampaan ohjaamonkorkeuteen tarjoavat erinomaisen näkyvyyden mahdollistaen samalla suuren nukkumatilan ja mukavuuden.

Sisustaa on uudistettu sähköherkkujen suhteen, tarjolla on monipuolinen valikoima kuljettajan elämää helpottavia optioita kuten jääkaappi, lisää säilytystilaa ja latauspistokkeita.

KuljetusNET avattu

Uusi uutisportaali, Kuljetusnet.fi on avattu! Auto, Tekniikka ja Kuljetus -lehden ja Ajolinjan yhdessä toimittamasta portaalista löydät tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat logistiikkaan ja liikenteeseen liittyvät uutiset kätevästi samalta sivustolta.