Teboil

Vuonna 1976 perustettu Heinolan Kymppi Ky ja sen Tooloutlet.fi-verkkokauppa jatkavat toimintaansa uusien vetäjien voimalla. Perinteikkään perheyrityksen liiketoiminta pysyy kuitenkin tiukasti ja turvallisesti paikallisissa käsissä, sillä uusi omistaja on lahtelaisen WestStar Oy:n tytäryhtiö Hei Trading Oy.

Myös nimi säilyy ennallaan ja tiskin takana palvelee edelleen tuttu henkilökunta. Perheyhtiön aiempi omistaja Kai Järvinen jatkaa myynti- ja ostopäällikkönä. Yrittäjänä toimii Hei Tradingin toimitusjohtaja Antti Kettunen (DI), jolla on kokemusta teollisuusliiketoiminnasta.

- Panostamme jatkossakin paikallisten asiakkaiden osaavaan palveluun laajalla tuotevalikoimalla. Lisäksi nopeasti kasvanut Tooloutlet.fi-verkkokauppa tarjoaa omana itsenäisenä myyntikanavana todella paljon kehitysmahdollisuuksia, Kettunen toteaa.

KuljetusNET avattu

Uusi uutisportaali, Kuljetusnet.fi on avattu! Auto, Tekniikka ja Kuljetus -lehden ja Ajolinjan yhdessä toimittamasta portaalista löydät tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat logistiikkaan ja liikenteeseen liittyvät uutiset kätevästi samalta sivustolta.