Teboil

Ohjelmisto- ja palveluyritys Tieto (ent. TietoEnator) liittyy 2016 perustettuun "One Sea - Autonomous Maritime Ecosystem" yhteistyöhön, jonka tavoitteena on autonomisten alusten liikenne Itämerellä kolmen vuoden sisällä ja autonominen merenkulku 2025 mennessä.

Yhteistyöelimen perustajia ovat ABB, Cargotec, Ericsson, Meyer Turku, Rolls-Royce, Wärtsilä, ja nyt myös Tieto. Finnboat ja TEKES tukevat yhteistyötä, jota johtaa DIMECC.

DIMECC Oy, keskuspaikkana Tampere, ilmoittaa yhdistävänsä Suomen parhaat voimat valmistavasta teollisuudesta, digitalisesta teollisuudesta ja akateemisesta tutkimuksesta. DIMECC syntyy valmistavan teollisuuden FIMECC Oy:n ja digitalisen teollisuuden DIGILE Oy:n fuusiosta. Yhteisenä tavoitteena on 100 000 uuttaa työpaikkaa Suomessa. Toimitusjohtaja on Harri Ilmari Kulmala  ja hallituksen puheenjohtaja Ilari Kallio.

KuljetusNET avattu

Uusi uutisportaali, Kuljetusnet.fi on avattu! Auto, Tekniikka ja Kuljetus -lehden ja Ajolinjan yhdessä toimittamasta portaalista löydät tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat logistiikkaan ja liikenteeseen liittyvät uutiset kätevästi samalta sivustolta.