MAN - Vaihtoautot

Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden Vuoden Kuorma-auto Suomessa 2017 äänestyksen voittajaksi nousi Volvo FH. Volvo Trucks on kuluvan vuoden aikana tuonut runsain teknisiä uudistuksia ja parannuksia nykyiseen mallistoonsa sekä palvelutarjontaansa.

Volvo on huomioinut mallistonsa kehitystyössä suurien kokonaispainojen Suomen ja Pohjolan erikoisolot. Uutuudet yhdistettynä erinomaisen ajotuntuman tarjoavaan, sähköisesti tehostettuun VDS-ohjaukseen ovat osa perusteista, joiden ansiosta Vuoden Kuorma-auto Suomessa tuomaristo nosti nykyisen Volvo Trucks FH-malliston Vuoden Kuorma-autoksi Suomessa vuodelle 2017. 

Lisäksi Vuoden Kuorma-auto Suomessa 2017 -tuomaristo antaa Volvo Trucks Suomelle kunniamaininnan Volvon jatkuvasta ja määrätietoisesta kuljettajakoulutuksen kehitystyöstä sekä kuljetusyhtiöiden kulurakenteiden keventämisen mahdollistavien lisäpalveluiden tarjoamisesta.

Auto, tekniikka ja kuljetus -lehden toimitus on valinnut yhdessä lukijoidensa kanssa vuoden hyötyauton Suomessa aina vuodesta 1982 alkaen. Myös muut äänestettävissä olleet kuorma-automerkit keräsivät kiitettävästi ääniä.