MAN - Vaihtoautot

Kuorma-auton renkaan analysointipalvelun tarkastuksessa on kolme eri vaihetta.

Volvo Truck Center Turku tarjoaa kaiken merkkisille hyötyajoneuvoille tarjottavien rengashuoltopalveluiden lisäksi uutena palveluna renkaiden analysointipalveluita.

Renkaiden analysointipalvelun kerrotaan mahdollistavan renkaiden kulumisen, akseliston suuntauksen, alustan väljyyksien ja rengaspaineiden systemaattisen seurannan.

"Polttoaineen kulutuksessa voidaan saavuttaa jopa 5-6 % säästö ja kilometrisuorite paranee, kun renkaita seurataan ja huolletaan systemaattisesti", toteaa Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm. Analysointipalvelu on nopea ja joustava. Palvelun avulla varmistetaan asiakkaan kaluston entistä parempi tuottavuus ja polttoainetehokkuus", Lindholm jatkaa.

Volvo Trucks tarjoaa ajoneuvokohtaisia rengashuoltopalveluita Lappeenrannan, Mikkelin, Iisalmen, Joensuun, Vaasan, Kemin, Kajaanin, Kokkolan, Kempeleen ja Turun toimipisteissä. Analysointipalvelua tarjotaan toistaiseksi vain Turun toimipisteessä. Myöhemmin renkaiden analysointipalvelu on tarkoitus aloittaa myös Vantaalle syksyllä avattavaan Volvo Group Truck Centeriin.